diumenge, 14 de març de 2010

Poemes i ombres xineses

Aquest és el més de la biblioteca escolar i a l'escola la Mònica la coordinadora de la biblioteca ens ho fa passar d'allò més bé, tenim activitats per tot i de tot tipus, això si, sempre amb la lectura.
Ombres xineses, poemes, endevinalles.... Són tantes les vegades que malgrat coneixent la gent i l'espai et sorprenen dia a dia, i et transporten en un món gairebé màgic...
El dijous passat la Mònica ens va convidar a la biblioteca una sessió de poemes amb ombres xineses, poemes tots d'animals i que nosaltres (dic nosaltres ja que avui escric jo , el Cosme i vull considerar-me un més entre la mainada) escoltant els poema teníem que endevinar de quin animal parlava, els rostres de la mainada un gran regal i com bé diu la Mònica,"és la millor recompensa".
Les ganes de voler anar a la biblioteca sorprenen cada vegada més, l'interès pels contes i poemes... Indubtablement darrera hi ha un treball d'anys i que personalment vull agrair-lo al companys i companyes que els han tingut els anys anterior.
Mònica ens ho hem passat d'allò més bé, i ens ha agradat molt i molt, crec que és hora de ser justos i donar-te les gràcies per aquesta feina sovint incompresa , ja que ets com la formiga treballadora que amb silenci construeix i ens ho fa passar d'allò mes bé, i a més ens fas regalets , gràcies pel punt de llibre que ens vas regalat.
Haurem de preparar-te una sorpresa
2 comentaris:

  1. Moltes gràcies a vosaltres, per venir amb tantes ganes i tan ben predisposats a passa-ho bé, i per aquestes paraules tan i tan boniques.
    Les agraeixo molt.

    ResponElimina
  2. A tu Mònica, i saps que totes i cadascuna de les lletres són merescudes.
    I no és sabó, saps els sabó rellisca i es perillós... Sols és el que hom copsa del moment

    ResponElimina